We zijn ven 17 uur t/m 22 uur geopend. U kunt hier online reserveren. Voor reserveringen voor vandaag, graag na 13 uur bellen op 0264424638. Dinsdag gesloten. Alvast dank. 16 mei gesloten.

Over ons

Mantra is een sfeervol restaurant met 35 zitplaatsen. In de zomer hebben wij daarnaast ook 20 zitplaatsen buiten op het gezellige terras.

Gelegen in een steegje tussen de Janstraat en Jansplein in het centrum van Arnhem, biedt Mantra een variatie van lekkere Indiase gerechten uit verschillende streken van India. Indiaas eten hoeft niet scherp te zijn, ons team is altijd bereid om persoonlijke wensen van onze gasten te vervullen. Zo kan de chef altijd een gerecht naar wens klaarmaken.

Sfeerimpressie

mantra

(/ˈmæntrə, ˈmɑːn-, ˈmʌn-/;)

Mantra's zijn gewijde teksten, in het Sanskriet -de oudste klassieke taal uit India.- Een mantra is een combinatie van heilige lettergrepen die samen een kern van geestelijke energie vormen. Deze energie fungeert als een magneet voor het aantrekken en bundelen van spirituele vibraties. Man betekent in het Sanskriet "denken". Tra komt van 'trai' en kan betekenen "bescherming tegen" of "bevrijding".

Mousumi

Mousumi, gastvrouw van Mantra, heeft in India voor het grootste vijf-sterren hotel gewerkt, de Taj Mahal Palace & Tower Hotel. Daarna heeft zij als onderwijzeres in het horeca instituut gewerkt.

Partha

Partha, uw gastheer, heeft zijn Business Management diploma in Engeland gehaald en heeft 20 jaar ervaring in de horeca. Na 18 jaar een ander restaurant te hebben gerund kwam er tijd voor verandering: een nieuwe uitdaging, een nieuwe werkplek, Indiaas Restaurant Mantra.

reserveren

reserveren